Projectfotografie

Een uniek tuinontwerp, een stijlvol interieur, een slimme technische oplossing. Je bent trots op je werk. Je ontwerpt en maakt het met zorg. Dát zijn waardevolle referenties om te laten zien. Maar wat laat je zien? En hoe breng je je project het best in beeld? Schakel ons in voor projectfotografie die overtuigt, verleidt en verkóópt. Weer een nieuwe opdrachtgever, weer een nieuw project.

Referenties

Gerealiseerde projecten
verkoopt projecten.

Krachtige beelden van bijzondere projecten

Met hart en ziel heb je gewerkt aan het project. En nu is het klaar voor oplevering. Dat is hét moment om foto’s te laten maken van het eindresultaat. Aansprekende projectfoto’s voor je website, je socials en je verkoopbrochures. En geef je mooiste projecten een plek aan de muur van je kantoor. CONTIQUE maakt foto’s die recht doen aan het karakter van je project. Foto’s die precies laten zien waarom het project zo bijzonder is, met de sfeer die erbij hoort. Jullie vakmanschap spat d’r vanaf.

MHB-_dsc8711-pano-Jozef-Israellaan-17-Bosch-en-Duin-LR-50.jpg

Projectfotografie door CONTIQUE

We schieten niet even wat beelden. Eerst hebben we oog voor jou als ondernemer. Wat drijft jou? Wat kenmerkt je bedrijf? Wie zijn jouw klanten? En wat is het bijzondere van het project dat we gaan fotograferen? We vergeten ook zeker niet te vragen naar het doel van de foto’s. Met de fotografie sluiten we aan bij de communicatie-uitingen die je al hebt. Of we adviseren over een nieuw ontwerp.