Bedrijfsfotografie

Je bedrijf heeft karakter. Een eigen gezicht. En als dat nog niet zo is, dan zorgen we daarvoor. Met krachtige bedrijfsfotografie waarin het unieke van jouw bedrijf naar boven borrelt.

Fotografie die inspireert, verrast en vertrouwen opwekt. Want goede bedrijfsfotografie verkoopt.

Referenties

Laat je vak schitteren.

Door het oog van ondernemer en klant

Elk bedrijf is uniek. Maar waarom lijkt bedrijfsfoto’s toch zo vaak op elkaar? Heel apart vinden we dat. Want alle ingrediënten voor goede foto’s zitten allang in jullie bedrijf. Je moet die ingrediënten alleen zien én benutten. Wij doen dat dus graag anders. Grondiger. Gedurfder, als je wilt. We kijken eerst door de oog van de ondernemer en jouw klanten. En pas daarna door de lens van onze camera.

KMB-_pho4652-bedrijfsreportage-LR-121

Bedrijfsfotografie door CONTIQUE

We heten CONTIQUE. Da’s niet voor niets. Want we vragen graag flink door. Wát kenmerkt jullie bedrijf, producten en diensten? En jullie klanten? Zo komen we snel tot de kern en krijgen we ideeën voor de fotografie. Daarna plannen de shoot en pakken we de camera erbij. Of het nu gaat om foto’s voor je website, je socials of je bedrijfsbrochures. Of voor ander communicatiemiddel dat je gebruikt om je verhaal te vertellen. En natuurlijk maken we ook bedrijfsportretten en projectfoto’s.