Over Contique

CONTIQUE staat voor tactische marketing en beeldconcepten. Alles wat wij voor jou ontwikkelen moet iets doen. Meer bekendheid, terugkerende klanten, meer omzet. Daarvoor weten we de juiste expertises op het juiste moment in te zetten. Altijd met jouw doel voor ogen. We zeggen niet voor niets: "voor ondernemers, door ondernemers."

Inspiratie, interactie & verkoop
CONTIQUE zet sterke beelden en beeldconcepten in voor inspiratie, interactie en verkoop. De focus ligt op online communicatie: websites en social media, SEO en SEA. Want herkenbaarheid is niet voldoende. Het gaat om vindbaarheid en zichtbaarheid.

Daar werken we aan, samen met een team van specialisten in hun vak. Social-mediaspecialisten, ontwerpers en tekstschrijvers. Samen laten we jouw potentiƫle klanten de waarde van jouw bedrijf zien. Dat doen we met een ijzersterk verhaal dat wordt gezien en geliked. En dat dus resultaat oplevert.

Werken bij Contique

Wil jij deel uitmaken van ons gedreven team? Kom gerust eens langs voor een bakje koffie. We zijn benieuwd naar jouw motivatie en ambitie en aan tafel vertellen we jouw uiteraard ook graag ons verhaal.