Over Contique

CONTIQUE staat voor tactische marketing en beeldconcepten. Alles wat wij voor jou ontwikkelen moet iets doen. Meer bekendheid, terugkerende klanten, meer omzet. Daarvoor weten we de juiste expertises op het juiste moment in te zetten. Altijd met jouw doel voor ogen. We zeggen niet voor niets: "voor ondernemers, door ondernemers."

Inspiratie, interactie & verkoop

CONTIQUE zet sterke beelden en beeldconcepten in voor inspiratie, interactie en verkoop. De focus ligt op online communicatie: websites en social media, SEO en SEA. Want herkenbaarheid is niet voldoende. Het gaat ook vindbaarheid en zichtbaarheid.

Daar werken we aan, samen met een team van specialisten in hun vak. Social-mediaspecialisten, ontwerpers en tekstschrijvers. Samen laten we jouw potentiële klanten de waarde van jouw bedrijf zien. Dat doen we met een ijzersterk verhaal dat wordt gezien en geliked. En dat dus resultaat oplevert.

Bouwen met beelden, dát is onze kracht.

AGI-_pho8142-portretten-HR-2 ruim.jpg

Daan Blankestijn, online marketing & fotografie

Vanuit passie voor ondernemerschap, het vak marketing en de kracht van unieke fotografie werken we maatwerk plannen, campagnes en beeldconcepten uit. Doelgericht en effectief. We zijn praktisch in onze aanpak en houden focus.

Samenwerken betekent voor ons gezamenlijk doelen bereiken. Soms stap voor stap, soms in sprongen, soms door een stap terug te zetten. Niet achteruit, maar om overzicht te creëren en vervolgens samen de juiste keuzes te maken in bijvoorbeeld positionering, herkenbaarheid en het inzetten van de juiste communicatie.