Over Contique

CONTIQUE is een beeldcommunicatiebureau met marketingdrive. Alles wat wij voor jou ontwikkelen moet iets doen. Meer bekendheid, meer klanten, meer omzet. Met als basis: onderscheidende fotografie. Want beelden zijn zó krachtig. Je bouwt ermee aan je merk.  

Inspiratie, interactie & verkoop

CONTIQUE zet sterke beelden en beeldconcepten in voor inspiratie, interactie en verkoop. De focus ligt op online communicatie: websites en social media, SEO en SEA. Want herkenbaarheid is niet voldoende. Het gaat ook vindbaarheid en zichtbaarheid.

Daar werken we aan, samen met een team van specialisten in hun vak. Social-mediaspecialisten, ontwerpers en tekstschrijvers. Samen laten we jouw potentiële klanten de waarde van jouw bedrijf zien. Dat doen we met een ijzersterk verhaal dat wordt gezien en geliked. En dat dus resultaat oplevert.

Bouwen met beelden, dát is onze kracht.

AGI-_pho8142-portretten-HR-2 ruim.jpg

Resultaatgerichte fotografie

Oprichter van KENMERCK is Daan Blankestijn. “Als fotograaf maak ik niet zomaar wat mooie beelden. Ik ga met klanten in gesprek over wat hen drijft en waar ze naartoe willen. Goede fotografie draagt bij aan een herkenbare uitstraling van je bedrijf. Fotografie is altijd een middel om iets te bereiken. Dat past bij mij als resultaatgerichte persoon. Mijn werk moet iets opleveren voor de ondernemer.”