Tactische marketing

De mensen bereiken die jij graag in je showroom ontvangt. De doelgroep aanspreken waar jouw producten naadloos op aansluiten. Klanten bij jou aan tafel hebben die baat hebben bij jouw expertise. Dat samen bereiken, daar helpen wij je bij.

Doelgericht inleven
Het begint met ons verplaatsen in jou en jouw doelgroep. Daarom starten we altijd graag met een plan. Hebben we het gezamenlijke vertrekpunt scherpgesteld? Dan kunnen we bouwen.

Van bouwproject naar marketingproces

Stel, we bouwen een huis. Van architect tot aannemer, loodgieter, schilder en elektricien, je hebt ze allemaal nodig. Zo zou je het vak marketing ook kunnen zien. 

Regie en uitvoering in marketing
Contique houdt de regie voor je. Soms door duidelijk de leiding te nemen, een andere keer door te faciliteren. Van strateeg tot grafisch ontwerper, fotograaf, online marketeer en content creator. Wanneer we samenwerken, laten we al die competenties samenvloeien. Juist dat maakt communiceren met je doelgroep krachtig, een website effectief en een campagne succesvol.

Samen blijven communiceren
En wat als dat ‘marketinghuis’ staat? Dan gaan we ermee werken. Net zoals je in een huis wilt leven. Je wilt er blij van worden, dat begrijpen we. Wij worden pas echt blij als we zien dat het werkt. Resultaat oplevert. Vooruitgang boekt. Als het bijdraagt om jouw doel te realiseren. 
 

Persoonlijke aanpak

Elke bouwwijze is verschillend. Dat klinkt ook wel logisch, simpelweg omdat je als ondernemer van elkaar verschilt. Een unieke dienst biedt, een ijzersterk product in huis hebt of passie hebt voor vakmanschap. Of, misschien lever jij zelf als expert of met je team toegevoegde waarde door expertise.

Je wilt waarschijnlijk hetzelfde als wij. Klanten bedienen, blij maken, laten terugkeren. Oftewel, een toekomstbestendige relatie opbouwen.

CTN-_z6f3957-teamdag-LR-2

Merksignatuur geeft meerwaarde.

Jan Beens, Contique