Bedrijfsportretten

In welke branche jullie bedrijf ook actief is, uiteindelijk draait het om de mensen die er werken. Zij zijn de succesfactor. En met hén krijgen jullie klanten te maken. Laat je medewerkers dus zien. Op je website, op LinkedIn, in de e-mailhandtekening of op nog een ander kanaal. Dat geeft vertrouwen.

Vertrouwen

Laat zien met wie
je klanten zaken doen.

Karaktervolle foto’s passend bij jullie bedrijf

Goede portretfotografie is zó belangrijk. Staan jouw medewerkers er niet goed op? Dat kan ten koste gaan van het vertrouwen van potentiële klanten. Vaak zijn de portretfoto’s op een website een allegaartje. Dat komt rommelig over en is allesbehalve professioneel. Wij maken pure en overtuigende portretfoto’s van jullie medewerkers op  hun beste zelf. De foto’s passen bij het bedrijf en bij de huisstijl. Om dat voor elkaar te krijgen, verdiepen we ons in jullie bedrijf.

WLK-_pho8486-bedrijfsreportage-LR-277.jpg

Bedrijfsportretten door CONTIQUE

Wij zijn Pietjes Preciezen. Want het verschil zit ’m in de details. De houding, de kijkrichting, een gulle lach of toch liever een ingehouden glimlach. Dragen jullie gewoonlijk nette casual kleding? Ga dan niet ineens in een maatpak op de foto. Het is fijn als iemand zichzelf is en zo natuurlijk mogelijk op de foto komt. Ook de omgeving en achtergrond zijn belangrijk. Want het maakt nogal uit of het gaat om een meubelmakerij, architectenbureau of hoveniersbedrijf. Alles moet kloppen, dus ook de sfeer.