Zakelijke fotografie

Ben je trots op wat je doet en maakt? Laat het zien, op een manier die bij jou past. Met onze zorgvuldige aanpak halen we de kenmerkende aspecten van jouw bedrijf naar boven.

Zo komen we tot krachtige beelden die tonen waar je voor staat en wat je doet. Puur, uniek, overtuigend. En passend bij je doelstellingen.

We werken voor bedrijven én in opdracht van marketingbureaus.

GBD-_pho9262-bedrijfsreportage-LR-163

Door het oog van jou als ondernemer

Schakel je ons in, dan pakken we niet direct de camera. Want we zijn conceptdenkers met gevoel voor marketing. Wie ben je als bedrijf? Waar sta je op dit moment en waar wil je naartoe? Wie zijn nú je klanten en wie bedien je het allerliefst? Jouw verhaal inspireert en brengt ons op ideeën. Met als resultaat: unieke beelden die jouw bedrijf, producten of diensten het beste verkopen. Zo’n grondige aanpak verwacht je misschien niet van een fotograaf. Maar geloof ons, het loont.

CFV-_pho9104-bedrijfsreportage-LR-94

Projectfotografie

Je bent trots op wat je maakt. Een uniek tuinontwerp, een stijlvol interieur, een slimme technische oplossing. Dat zijn waardevolle referenties om te laten zien! Goede projectfotografie verkoopt!

SWB-_dsc5211-Beijerscheweg-42-Stolwijk-LR-1

Bedrijfsfotografie

Werk je aan een nieuwe website, nieuwe bedrijfsfolders of andere middelen? Met goede bedrijfsfotografie laat je pas echt zien waar je in uitblinkt: jouw vak, jouw passie, het resultaat.

BME-_dsc5321-kantoorteam-LR-4

Bedrijfsportretten

Bezoekers willen zich thuis voelen bij je bedrijf en bij je medewerkers. We maken pure, frisse en open bedrijfsportretten van medewerkers. Vakmensen om op te vertrouwen.

KHM-_dsc7371-team-buiten-LR-21

Bereik klanten met treffend beeld.
Ook via kanalen als Instagram, LinkedIn of Pinterest.

Daan Blankestijn, Contique