Communicatieplan maken

Investeer je in communicatiemiddelen en of een communicatiecampagne? Dan doe je dat graag zo effectief mogelijk. Daarom maken we eerst een kort en krachtig plan. Dit doen we op basis van een goed gesprek waarin we alles doornemen. Een concreet actieplan voor je bedrijf. 

Kort en krachtig op één A4

De beste ideeën ontstaan op een bierviltje, hoor je vaak. Dat klopt, wat ons betreft. Verwacht van ons daarom geen vuistdik plan, dat vervolgens in een diepe la verdwijnt. Want zoiets kost alleen maar tijd en geld. Wij pakken het daarom hands-on aan. Niet op een viltje (dat is ons nét te gortig), maar op een A4. Dat móet passen.

Jouw communicatie stroomlijnen

In het plan staat wat we samen hebben besproken. Dat schept duidelijkheid over de richting waarin we opgaan. Ook beschrijven we kort en krachtig wát we precies gaan doen om jouw communicatie te stroomlijnen.

De huisstijl opfrissen, extra pagina’s op de website, SEO of SEA. Teksten aanpassen, klantverhalen maken of de klantreis te verbeteren. We adviseren je alleen wat je echt nodig hebt, doelgericht én resultaatgericht als we zelf zijn. Ook dat kenmerkt ons.

Ook een actieplan voor je communicatie?

CTN-_dsc5729-team-LR-3